Namn (obligatorisk)

  Mail (obligatorisk)

  Ämne

  Meddelande

  HELENA MAGNUSSON

  Telefon 073-7087336
  Mail helena@heddainterior.se

  Jag inreder, projektleder och skapar

  Just nu arbetar vi för fullt med den nya restaurangen Blackstone Steakhouse som öppnar i Borlänge i slutet av januari, förra året arbetade vi med inredningen till deras första restaurang som öppnade i Falun, se mer här, blackstonesteakhouse.se

  Som Inredare arbetar jag kontinuerligt med HSB Projektpartner och är just nu involverad i byggen i Gävle, Sundsvall, Skellefteå och Mölndal.

  Nyligen avslutade jag ett arbete där jag inredde fjällstugor och även ett privat hem där jag var med och tog fram delar av ny planlösning/färgsättning/inredning och i våras inredde jag hotellrum.

  Så jag jobbar på lite olika sätt, kan ta fram endast ett inredningsförslag, en planlösning, beställa inredning/möbler och även se till att allt arbete utförs och priset blir naturligtvis beroende på hur mycket hjälp man vill ha.

  Jag har en massa fina samarbeten med inredningsföretag som gör att jag kan lämna bra rabatter och jag har fina ”kollegor” som gör att jag kan ta in hjälp om det är ett större uppdrag och vi behöver vara flera.

  – I alla mina inredningsuppdrag jobbar jag för att varje miljö ska bli unik och arbetar med inredning, färg och form efter en känsla som kommer fram när man haft ett första (eller andra) möte med kunden. Vill man att det ska kännas exklusivt, ombonat, avskalat, det finns många olika ”ord” att jobba efter och genom att få en bra balans mellan olika material, färg och form så hittar man den rätta känslan och den perfekta balansen och det är just det som gör detta yrke så otroligt kul! Ser fram emot nästa år och alla nya uppdrag som väntar :)

  Önskar alla kunder och samarbetspartners ett Gott Nytt År!

  //Helena