Namn (obligatorisk)

  Mail (obligatorisk)

  Ämne

  Meddelande

  HELENA MAGNUSSON

  Telefon 073-7087336
  Mail helena@heddainterior.se

  Min styrka som Inredare är att jag kan färg & form och har lätt för att omvandla en kunds önskemål till just detta genom att ta fram rätt färger, möbler, detaljer så att den känsla kunden är ute efter infinner sig i t ex en restaurang, en hotellmiljö eller i kontorslokaler.
  Och det är det här som är så spännande med att jobba som Inredare, att kunna hjälpa ett företag att förstärka sitt varumärke genom det visuella.

  Det finns ett stort kontaktnät av olika samarbetspartners som hantverkare och leverantörer av möbler, belysning, textilier m.m. vilket gör att jag kan hålla bra priser och erbjuda schysta rabatter vid beställning.

  I alla mina uppdrag stora som små så är jag noga med att lyssna, jobba utifrån bestämd budget och hålla planerade tider, allt efter kundens önskemål och vad vi kommer fram till när vi gör en planering, se referenser här.

  Kontinuerligt sedan 2014 så samarbetar jag med HSB ProjektPartner när de bygger nya bostäder och det har blivit många byggen runt om i Sverige. Förutom inredningsuppdrag har jag även arbetat med TV-produktion, tidningar, festivaler och varit med och utbildat i en dekoratörsklass.

  Vill ni veta mer om hur jag arbetar eller har ni kanske planer på att renovera era lokaler så hör gärna av er för ett första kostnadsfritt möte!

  HELENA MAGNUSSON

  Telefon 073-7087336
  Mail helena@heddainterior.se