Namn (obligatorisk)

Mail (obligatorisk)

Ämne

Meddelande

HELENA MAGNUSSON

Telefon 073-7087336
Mail helena@heddainterior.se

Hedda Interiör inreder restauranger och hotellrum!

Sedan senaste inlägget i juni 2017 har fyra nya Blackstone Steakhouse öppnat i städerna Gävle, Jönköping, på Kungstorget i Göteborg och den senaste som i dagarna öppnar på Linnégatan också i Göteborg. Jag har jobbat med utformning lokaler, färgsättning, möblering, inredning samt inköp.

Blackstone Steakhouse Gävle

Blackstone Steakhouse Jönköping
Blackstone Steakhouse Göteborg

Två våningar med totalt 50 hotellrum på Quality Hotel Galaxen har renoverats och som tidigare år har jag jobbat med allt från idé till beställning av alla möbler, inredning osv. Jag fick även äran att inreda deras hotellsvit.

Quality Hotel Galaxen
Quality Hotel Galaxen

Den 3 maj i år var det premiär för nya restaurangen STÄLLET i Hedemora där jag har varit med och tagit fram inredningen samt färgsatt lokalerna.

Restaurang Stället i Hedemora


Baren på restaurang Stället i Hedemora


Jag har även jobbat som Inredningskoordinator åt HSB Projektpartner och varit delaktig i flera byggen, bl a i Mölndal, Umeå, Luleå, Sandviken och Borlänge. Efter sommaren kommer jag att börja jobba med ett nytt bygge i Trollhättan.


brf Norrskenet i Luleå
brf Ivar i Borlänge

-Om 10 dagar åker jag för att jobba som Volontär i Zimbabwe tillsammans med The Perfect World foundation och jag har en känsla av det kommer bli en fantastiskt spännande och omvälvande resa. Följ @heddainterior på fb och @heddainterior på Instagram för fler bilder och uppdateringar!