Namn (obligatorisk)

  Mail (obligatorisk)

  Ämne

  Meddelande

  HELENA MAGNUSSON

  Telefon 073-7087336
  Mail helena@heddainterior.se

  Hedda Interiör inreder restauranger och hotellrum!

  Sedan senaste inlägget i juni 2017 har fyra nya Blackstone Steakhouse öppnat i städerna Gävle, Jönköping, på Kungstorget i Göteborg och den senaste som i dagarna öppnar på Linnégatan också i Göteborg. Jag har jobbat med utformning lokaler, färgsättning, möblering, inredning samt inköp.

  Blackstone Steakhouse Gävle

  Blackstone Steakhouse Jönköping
  Blackstone Steakhouse Göteborg

  Två våningar med totalt 50 hotellrum på Quality Hotel Galaxen har renoverats och som tidigare år har jag jobbat med allt från idé till beställning av alla möbler, inredning osv. Jag fick även äran att inreda deras hotellsvit.

  Quality Hotel Galaxen
  Quality Hotel Galaxen

  Den 3 maj i år var det premiär för nya restaurangen STÄLLET i Hedemora där jag har varit med och tagit fram inredningen samt färgsatt lokalerna.

  Restaurang Stället i Hedemora


  Baren på restaurang Stället i Hedemora


  Jag har även jobbat som Inredningskoordinator åt HSB Projektpartner och varit delaktig i flera byggen, bl a i Mölndal, Umeå, Luleå, Sandviken och Borlänge. Efter sommaren kommer jag att börja jobba med ett nytt bygge i Trollhättan.


  brf Norrskenet i Luleå
  brf Ivar i Borlänge

  -Om 10 dagar åker jag för att jobba som Volontär i Zimbabwe tillsammans med The Perfect World foundation och jag har en känsla av det kommer bli en fantastiskt spännande och omvälvande resa. Följ @heddainterior på fb och @heddainterior på Instagram för fler bilder och uppdateringar!