Namn (obligatorisk)

  Mail (obligatorisk)

  Ämne

  Meddelande

  HELENA MAGNUSSON

  Telefon 073-7087336
  Mail helena@heddainterior.se

  ETT FANTASTISKT ÅR MED ROLIGA INREDNINGSUPPDRAG

  Det här året har sprungit iväg och det har varit en salig blandning av uppdrag! Mestadels har jag jobbat som Inredare vid nyproduktion av bostäder, flera byggen i Uppsala men också i Skellefteå och Falun. Jag har även jobbat med TV som Rekvisitör, inrett privata hem, konferenslokal, ett kontor, fikarum och restaurang Blackstone Steakhouse. Förutom att jag har förmånen att få jobba kreativt så får jag också träffa en massa nya fantastiska människor och i varje arbete jag gör så lär jag mig något nytt! Och som att det inte skulle räcka så har jag också blivit volontär för organisation Min Stora Dag, ett hedersfullt uppdrag till en organisation som gör så mycket bra!

  – Tiden räcker inte alltid till för uppdatering av denna sida men jag har skapat en företagssida på Facebook som ni kan gilla om ni vill se mer av vad jag gör :)

  Önskar alla en fin december!

  2